esmaspäev, 12. oktoober 2009

Lauamängud!


Ma ei ütle, et meie poodides pole saadaval erinevaid, lõbusaid ja põnevaid lauamänge. Kuid selle niši originaalsuse koha pealt on meil küll paras ikaldus. Ütleme otse - poeriiulitel laiutavad peamiselt mugandatud/kohendatud lauamänge või siis kunagiste hittide (tsirkus, kalapüük, ümbermaailmareis jms) kordustrükid.Üksikud tõeliselt head leiud kaovad ülalloetletud massi sisse...

Oskad tõeliselt hästi joonistada? Ma ei mõtle tavalist, klassikalist joonistust, vaid rohkem karikatuurilaadset pilti (mida lihtsam figuur, seda parem mängida - malesuurmeistrite vana tõde). No ja joonistagi mõned toredad mängulauad - võid kujutada näiteks teekonda reakodanikust presidendiks või asjatamist mõnes lahedas joomakohas, minupoolest kasvõi kiiksuga šoppamist mõnes ostukeskuses. Trükkimine ja pakendamine on juba tehnika küsimus, nuppe ja täringuid saad Hiinast odavalt hulgi.

Ega sa muidugi pelgalt täringumängudega piirduma pea - on ju veel erinevad kaardimängud, äraarvamismängud ja muu selline - kui teema sind tõsiselt huvitama hakkas, küll sa siis endale erinevad variandid selgeks teed.

Aga ära kopeeri, eks! Monopole ja ümbermaailmareise on terve ülejäänud maailma täis, sina aga paku välja miskit originaalselt. Midagi sellist, mida saaks isegi eBays jaapanlastele maha müüa ;)

2 kommentaari:

  1. Ludo lauamängupood ilmselt annab ka müügipinda kui on tegemist originaalsete mängudega. Ketipoodides nende häid asju eriti ei ole tahetud vist - Apollo kunagi müüs Braingamesi tõlgitud asju...

    VastaKustuta
  2. Eesti suurim on-line lauamängupood võtab samuti meelsasti kõiki lauamänge müüki - Bailast Matemaatilise doominoni.

    VastaKustuta