pühapäev, 11. oktoober 2009

Väikelaoteenus



Istud kinnisvara otsas, mis on sinu jaoks natuke liiga suur? Nojah, kinnisvaraspekulatsioonideks, nagu sa isegi tead, ei ole praegu just kõige magusam aeg. Aga miks mitte vähemalt natuke ülalpidamiskulusid tagasi teenida?

Paku välja väikelaoteenus - sinu tühjalt seisev kelder võib majutada mõne õnnetu linnainimese talvevarusid või koduveinikollektsiooni, sinu kuurialune sobib suvel talvekummide ja talvel jalgratta hoidmiseks, tühjalt seisvas konkus võivad seista kellegi varuriided või vanaisalt päritud raamatukollektsioon, mille ta kindlasti lahti pakib, kui suurema elamispinna saab.


Mitte väga suure (nii pinna kui hinna poolest) laoteenuse tahtjaid on tõenäoliselt rohkem kui arvata oskad. Inimesi, kelle pole oma asju kusagile panna, kui nad kas kolivad, remonti teevad, elamispinda vajavad või väljamaale raha teenima siirduvad, on tegelikult päris palju.

Sinu eeliseks on paindlik hinnakujundus, vajadusekohased hoiutingimused ja keegi, kes kolal silma peal hoiab. Eriti super, kui saad lisaboonusena pakkuda ka toomis- ja viimisteenust ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar