laupäev, 19. september 2009

Lemmikloomale pole millestki kahju!


See idee on mõeldud peamiselt välisturule, sest Eestis naerdaks see esimese hooga välja. Kui sa sellega aga välisturgudel, eriti Aasia omadel kuulsaks ja rikkaks saad, võid oma toodet julgelt ka kohapeal turustada. Ja muidugi kaks korda kallimalt kui mujal - välismaa värk ju, peab ostma!

Selle üle ei imesta enam keegi, et kõige tavalisemale penile või kõutsile tuleb poest roppkalleid krõbunaid tassida, plekkida kinni eriline pehme ase, käia oma pudulojustel regulaarselt pediküüri tegemas ja mis kõik veel.

Aga spetsiaalne, hoolikalt väljatöötatud koostisega ning juhtivate tõpratohtrite poolt heakskiidetud joogivesi? Teame ju kõik, et looma organism töötab oluliselt teisiti kui inimese oma ning samamoodi nagu looma toit peab olema teistsuguse koostisega, sobib igale koduloomale ka veidi teistmoodi vesi. Loomulikult on kassidel oma rüübe, koerad lakkugu koerapärasema kuju ja sildiga pudelist kallatud vett, kilpkonnale peab olema eriline, pikaajalise säilumisega vesi ning koduprussakale on mõeldud oma, pisikeses pudelis loksuv vedelik.

Sul pole niisis muud teha, kui pakendada, turundada, laiali vedada ja rikkaks saada.

Arvad, et ei lähe läbi? Läheb-läheb - inimesed ju ostavad Nike'i tossusid, Prada kotte ja teisest maakera otsast kohaleveetud pudelivett. Isegi dieetvett :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar