reede, 18. september 2009

Pesu komplekshaldusteenus


Omal ajal treenis ema sind vanakooli perenaiseks? Pesemine, triikimine ja kappilappamine käib enam-vähem automaatselt? Auto on ka olemas?

Praegusel raskel ajal on nõudlus koduabiliste järgi muidugi vähenenud. Kuid tegelikult ei olegi ju mõtet end ühe ja kindla majapidamise külge ankurdada. Korja parem mitme elamise must pesu kokku ning tagasta veidi hiljem pestuna, triigituna, korralikult kokkulapatuna ning tee vajadusel ka hädalisemad nõelumistööd.
Ümbruskonna poissmehed hakkavad sind kiiresti oma heaks haldjaks pidama ning mis seal salata, ega uuema aja noored näitsikudki triikrauaga teab mis head sõbrad ole.

Mõned nipid:
1. Ära topi pesemist vajavat pesu kilekotti, eriti sellisesse, mida müüakse prügikoti mine all - tulemuseks on vastik plastikulõhn riietel ning sa kaotad kundesid. Võta parem riidekotid, või tee ise. Neid saad ju ka pesta.
2. Hangi kuivati. Veider kulutus küll, aga teenib end kiiresti tasa, eriti talvel ja niiskete ilmadega. Otse kuivatist võetud pesu on lihtsam triikida ka.
3. Pea algusest peale arvestust, kellelt, mida ja kui palju sa pesta tõid - nii väldid hilisemaid nääklemisi.
4. Ära unusta, et hinnakujunduses pead arvestama ka oma sõidukulusid, elektri hinda, triikraua amortisatsiooni ja pesupulbrihankeid (viimane osta pigem veidi kallim, aga vähem vängema lõhnaga ja soovitavalt selline, mis allergiat ei tekita. uuema aja lastel on ENAMASTI mõni allergia ning kui sellega väikseimgi jama tekib, oled kundest ilma). Ära maksa oma teenusele peale!

5. Igaks juhuks hoia koduloomad muust pesust lahus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar