pühapäev, 20. september 2009

Löö konkurente hinnaga!



Seoses kokkuhoiu ja allahindlustega tuli mul veel üks mõte.

Kindlasti on su elamine täis kõikvõimalikku kola, mida sa vaevalt et kunagi kasutad, aga mis su kappides-panipaikades sellegipoolest mõttetult palju ruumi võtab. Ära visata ka ei raatsi - on ju kõige selle eest omal ajal kallist raha makstud.

Aga ära viska ära - vii parem täikale.

Jah, praegusel ajal on konkurents täikadel eriti kõva, kuid sama skäib seal ka kõvasti rohkem ostjaid. Kes pahatihti pettuvad - kasutatud asjadel on hinnad kohati kõrgemadki kui samasugustel uutel asjadel poes.

Miks ma soovitan sul oma kunagi kalli raha eest ostetud träna poolmuidu ära anda? Eriti olukorras, kus sul raha on vaja võib-olla rohkem kui kunagi varem?

1. 1000 krooni potentsiaalset raha on vähem väärt kui reaalselt saadud 100 krooni. Eriti olukorras, kus sa võid seda tuhandet ootama jäädagi - turg on nõus raha välja käima ainult soodsate pakkumiste eest.
2.  Olgem ausad - sul tegelikult ei ole oma üleliigseid asju vaja. See tähendab, et nende tegelik väärtus sinu jaoks on null. Ja iga kroon, mis sa nende pealt teenid, on sinu puhaskasum.
3. Ruum, mis sinu kasutute asjade alt vabaneb, on eriti väärtuslik - sul on nüüd rohkem ruumi ja lihtsam koristada. Lisaks pole vaja osta uusi kappe kõikide asjade mahutamiseks.
4. Äkki saad koguni terve toa asjadest lagedaks? Mõtle, selle saab ju välja üürida ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar